CINE ESTE ION BLAGA

 

Nu a auzit presa de el pentru ca a stiut intotdeauna sa stea pe spate si sa nu iasa in fata, dar oamenii care se invart in cercurile de droguri, mafie si crima il stiu pe nea Ion Blaga ca pe omul care poate sa stearga orice urma a ilegalitatii.

Orice ai facut si pentru orice ai fost arestat sau esti cercetat nea Ion Blaga te rezolva, pentru suma corecta scapi si de cercetare si de pedeapsa.

Sefa de la DNA, Codruta Kovesi se ia numai de politicieni, dar nu face nimic cu Ion Blaga! Omul care a fost cap de crima de la sfarsitul anilor ‘80 pana in ianuarie, februarie 1996.

Culmea este ca acest om, nea ION BLAGA era tocmai COMANDANTUL POLITIEI SECTOR 5.

Tocmai functia de comandant, pe care a avut-o intre 1980 – 1996, este cea care l-a ajutat sa acopere, din anii ‘80 si pana in prezent, proxeneti, prostituate, criminali, violatori, vanzari de copii, tentative de crime si asasinate.

“Domnia lui” oficiala asupra sectorului 5 s-a terminat cand a ajuns primar al sectorului 5 Catalin Chirita.

Chirita a apelat la ministrul de interne Doru Ioan Taracila ca sa-l dea jos pe Ion Blaga.

Dar faptul ca a fost dat jos de la carma politiei din sectorul 5 nu i-a afectat cu nimic afacerile necurate lui Ion Blaga, pentru ca el a continuat chiar si dupa 1996 sa acepere crima organizata, traficul de droguri, prostitutia si toate neleguirile din sectorul 5 prin influenta pe care a avut-o.

Aceasta practica nu ii este straina nici in ziua de astazi pentru ca si la momentul actual nea Ion Blaga este omul care acopera toate ilegalitatile din sectorul 5.

Cand a pierdut biroul de la Sectia 17 de Politie din Cotroceni, acesta si-a facut “birou” la Sexy Club, apoi cand clubul s-a desfintat s-a mutat la Prosper la Gheorghe (Gigi) Bulat.

Trebuie sa amintim ca nea Ion Blaga era mana in mana cu Nicolae Nitu zis “tata Nitu” Seful Politiei Capitalei, cu generalul Ion Pitulescu care a fost Sef al Politiei Romane in perioada 1995-1997 si cu generalul Pavel Abraham.

Tactica lui nea Ion Blaga era ca din filme, intai isi atragea colegii in diverse activitati ilicite si ilegale si apoi ii santaja. Intai a inceput sa le dea mese, bautura si mancare fara numar, apoi veneau prostituatele, toate astea le facea la Sexy Club in 13 Septembrie la Costel Constantin, apoi ii santaja.

In ziua de astazi activitatea lui Ion Blaga se desfasoara tot pe Calea 13 Septembrie, un pic mai sus de Sexy Club (actualmente Hanul Veseliei), la Prosper Center unde este asociat cu Gigi Bulat iar prin Bulat isi mentine relatiile cu Niro Dumitru si Gabriel Oprea.

Lista de oamenii cu care se mandreste Ion Blaga nu se opreste la politicieni sau interlopi ci si la oamenii din politie, la procurori si judecatori.

Asta inseamna sa fii mafiot, stai pe spate, zici ca esti director la Prosper, dar in fapt esti asociat si te bagi si in politica.

In sectorul 5 rata criminalitatii nu scade deoarece acest om, Ion Blaga, inca isi foloseste influenta pentru a sustine traficul de droguri, prostitutia, traficul de carne vie, vanzari de copii, crima organizata, violuri si multe altele.

Nici cersetorii, camatarii si pestii nu au scapat de mana cea lunga a lui Ion Blaga, pentru ca ia banii si de la acestia.

In anii ‘90, cand Ion Blaga era comandant al Politiei sector 5 si avea biroul la sectia de Politie nr 17 din Cotroceni, si era ziua lui, se facea coada la sectie cu toate scursurile si toate jegurile din sectorul 5 care se ocupau care mai de care cu afaceri ilegale si bani negrii.

Iar in schimb nea Ion Blaga ii scapa pe vinovati si penali de puscarie pentru ca facea disparute probele din dosare si le dadea Neinceperea Urmaririi Penale (NUP).

Când nu era la secția 17 avea "birou" și masa rezervata la Sexy Club din 13 Septemmbrie, unde își punea la punct agenda și planul cu infracțiuni și ilegalități.

Marele cuib de auto denumiți mafioți de la primul Sexy Club din România!

Vreți senzații tari căutați informații despre Sexy Club 13 Septembrie!

Revenim cu foarte multe alte informații de la Sexy Club și toate nenorocirile făcute acolo susținute de mafiotul politist Ion Blaga.

Postări populare de pe acest blog